X

WiMP BLIR TIDAL

 

Etter en vellykket lansering av TIDAL i USA, Canada, Storbritannia og mer enn 20 andre land, vil WiMP nå skifte navn og leve videre under merkevaren TIDAL. Det er derfor ikke lenger mulig å lage nye WiMP-kontoer.

Dersom du har en eksisterende WiMP-konto, kan du nå logge deg inn i både WiMP og TIDAL med denne.

TIDAL er som WiMP, en musikktjeneste med fokus på redaksjonelt innhold og lossless lydkvalitet. I tillegg til vår norske redaksjons anbefalinger, vil du nå også få tilgang til aktuelle musikknyheter fra våre avdelinger over hele verden.

FORTSETT TIL TIDAL.COM

Har du en WiMP-konto? Logg inn her

x
Siri Nilsen

Siri Nilsen

Siri Nilsen (født 1985 i Oslo) er en norsk visepopmusiker, sanger, musiker og låtskriver. Som datter av visesangerne Lillebjørn og Shari Nilsen vokste hun opp omgitt av musikk. Siri Nilsen debuterte som sceneartist i april 2007, og har siden da holdt en rekke små og store konserter rundt om i landet, i forbindelse med forskjellige festivaler, men også på større scener som Rockefeller. Hun fremfører sitt eget materiale. På scenen spiller hun ukulele i tillegg til å synge, og hun bruker iblant effektpedaler til levende sampling og looping. I 2008 vant hun Grappa debutantpris. Juryen beskrev henne som «(…) en lovende sanger og låtskriver med et hudløst og personlig uttrykk. Hun skriver og fremfører låter som beveger og hun har mot til å skrive enkle, personlige og nære tekster på norsk.» Året etter ga hun ut sitt tospråklige debutalbum “Vi som ser i mørket”. I 2011 kom oppfølgeren “Alle snakker sant”. Albumet havnet på flere årsbestelister, lå på VG-lista I tre måneder og ga Siri en Spellemann-nominasjon for beste kvinnelige artist, I tillegg til tekstforfatterfondets Lydpunktpris (2012), Oslo bys kunstnerpris (2013) og Prøysenprisen 2013. Det ble også sluppet I Storbritannia.


Mest populære album av Siri Nilsen i WiMP (11 Totalt)
Alle snakker sant Skyggebokser Live fra Rockefeller Music Hall Alle snakker sant - WiMP spesial Vi Som Ser I Mørket - PK Eksklusivt Jeg lover Vi Som Ser I Mørket Passasjer Alle snakker sant Hodet, hjertet eller magen